Ahoj.
Takže dnes jsem byl na testovacím ponoru v barokomoře v Kladně kde se nás sešlo více "dírkařů". Testovací ponor byl do hloubky 18 metrů, celý trval 96 minut a celý byl na vzduchu. Posledních 7 minut jsme byli v 3 metrech a před závěrečným vynořením z tého dekompresní zastávky jsem měl na Stingeru 22 minut deko na 3 metrech. Vynořili nás schválně dříve, aby viděli jak moc se komu tvoří bublinky. Hned po vynoření jsme šli do vedlejší místnosti na vyšetření ultrazvukem, kde nás skoumali jak na hrudníku (kvuli bublinkám které prochází přes PFO) a pak ještě na spánku (kvuli bublinkám putujícím do mozku). Dnes jsem již nebublal tak jak při přvním vyšetření, ale přeci jen se pár bublinek jak v srdci tak i na spánku našlo...
Po tomto vyšetření jsme si šli ještě zadýchat kyslík do 3 metrů na 35 minut asi po 30 - 45ti minutách povrchového intervalu (kdy probíhala vyšetření všech zůčastněných potapěčů)
20.5.2010 nebo-li tento čtvrtek jdu v 13:00 na vyšetření srdce přes jícen do fakultní nemocnice Motol. Takže v čtvrtek napíšu jak to celé probíhalo